Нека вашата красива Душа се издига като Слънцето - Всеки Ден с Любов

Блестете Красиви Души, Блестете!

Нека вашата красива Душа се издига като Слънцето - Всеки Ден с Любов,  
Вие заслужавате да блестите с цялото си Великолепие !

На Земята или на Небето, ние сме същества на Светлината, просто понякога засенчваме собствената си светлина, защото сме зациклили в проблемите или стреса, на които отдаваме прекалено голямо значение. Това, което наистина има значение е как ще повишите невероятната светлина, с която сте родени? Колко далече ще отидете, за да позволите Светлината ви да Блести Ярко като звезите, които сте родени да бъдете? Освободете се от всичко, което ви тласка назад, защото Вие Сте по-невероятни от това, което някога ще познаете.

Вашата ДНК спи, защото се нуждае от вас, да я осветите! След като разберете, че Любовта е това, което ви прави щастливи, ще изпълните Сърцето и Душата си изцяло с Любов, тогава няма да позволявате малките проблеми да понижават Блясъка Ви.

Можете да Блестите Ярко като Луната със Слънцето, просто трябва да изпълните Сърцата си с Любов и положителни мисли, всичко, което ви кара да се чувствате пълноценни и изпълнени с Живот. Изхвърлете всичко останало.

Вие имате право да изгрявате и блестите като Слънцето всяка сутрин, правейки всичко красиво, давайки живот на всеки и всичко, с което се сблъсквате. 

Блестете Красиви Души, Блестете!


Димитър Кирилов | Самосъзнание.com




МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments